Poorten bediening

Wie een kwalitatieve poort bediening zoekt, is bij Poortenbedrijf aan het juiste adres. Als u eenmaal kennis gemaakt heeft met het gemak van een elektrische aandrijving dan wilt u niet anders. Met een poorten bediening kunt u op afstand uw poort openen en sluiten. Poortenbedrijf staat al jaren garant voor een perfect resultaat dankzij onze kennis en service in poortautomatisering. Of het nu gaat om een volledig systeem of een op maat gemaakt onderdeel, we bieden u altijd de geschikte oplossing. Uiteraard tegen scherpe prijzen.
Poorten kunnen op verschillende manieren bedient worden, er is een onderscheid tussen draaihek-openers en schuifhek-openers.

Draaihek-openers

Deze poort wordt bediend door een elektromotor of hydraulisch systeem, afhankelijk van de kracht die nodig is om uw poort op een vlotte manier te openen. Bij bovengrondse draaihek-openers wordt gebruik gemaakt van een enkelvoudige arm of een knikarm. Poortenbedrijf beschikt over een ruime keuze poorten bediening voor draaipoorten, zowel voor particulier gebruik als voor bedrijven.

Schuifhekopeners

Voor het automatisch openen van schuifhekken wordt gebruik gemaakt van openers met motorreductie en een tandwielsysteem op laagspanning. Bij een schuifpoort moet minder kracht worden uitgeoefend, zodat poorten met een groter gewicht zonder problemen kunnen worden bediend.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw poorten bediening. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Wilt u meer informatie over de prijs of de mogelijkheden, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier. We hebben de beste vakmannen altijd bij u in de buurt. U kunt ook gelijk een offerte aanvragen!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw poort mogen plaatsen! Offerte