Houten poorten

Een houten poort geeft uw woning een gemoedelijke en landelijke uitstraling. Hout is verkrijgbaar in verschillende duurzaamheidklassen. Voor een houten poort is het belangrijk dat er een houtsoort wordt gekozen die voldoet aan hoge kwaliteitseisen voor duurzaamheid, sterkte, slijtvastheid en bewerkbaarheid. Hout dat buiten gebruikt wordt, moet van hoge kwaliteit zijn, omdat het wordt blootgesteld aan weer, wind, vocht en extreme temperatuur verschillen. Enkele houtsoorten waar wij mee werken zijn:

  • Itauba
  • Padouk
  • Odum-Iroko
  • Eiken
  • Lariks

Engelse houten poorten

Engelse poorten en hekwerken dienen vooral als afscheiding van weilanden op boerderijen, maneges en landerijen. De klassieke pen- en gatverbinding van deze poorten bieden stevigheid en duurzaamheid. U hebt de keuze uit een recht model, of een model met boog.

Dichte houten poort

Een dichte houten poort geeft uw woning extra privacy. Deze poort is dan ook uitermate geschikt als de poort dicht bij uw woning staat. Voorbijgangers kunnen moeilijker naar binnen kijken en daarmee zijn uw eigendommen beter beschermd.

Open houten poort

Met een open houten poort sluit u uw erf af, maar behoudt u toch een open karakter. Dit type poort is goed geschikt voor een woning met een langere oprit.

Al onze poorten kunnen op maat worden gemaakt, zodat de poort geheel voldoet aan uw wensen. Tevens is het mogelijk om ook bijpassend hekwerk te laten plaatsen door ons. Onze vakmannen adviseren u graag over de eigenschappen van de verschillende soorten hout.

Garantie

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn gevestigd door heel Nederland, dus we kunnen altijd bij u terecht. Wij bieden een snelle service tegen een scherpe prijs! Daarnaast krijgt u ook een uitstekende garantie op uw houten poort. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw poort mogen plaatsen! Offerte