Landhekken

Een landhek is een functionele poort voor de afsluiting van landelijke gebieden en weiden. De poort is meestal gemaakt van eikenhout en is 1 meter hoog en verkrijgbaar in standaard doorritbreedtes van 3.50m. en 4.00m.

Landhekken in alle soorten en maten

Kiest u voor een robuuste uitstraling, dan is een houten poorten of landhek echt iets voor u. Hout is bij uitstek geschikt voor gebruik in de natuur en in het landschap. Doordat wij gebruik maken van degelijke houtsoorten, geeft uw landhek een duurzame sfeer aan uw omgeving. Robuust, authentiek en ambachtelijk zijn van toepassing op de houten landhekken van Poortenbedrijf.
Een landhek is te verkrijgen in verschillende standaarduitvoeringen maar natuurlijk is het bij Poortenbedrijf ook mogelijk uw wensen op maat te realiseren.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Heeft u interesse in het plaatsen van een landhek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en met u te bespreken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en onze Poortenbedrijf helpt u graag verder. Wij bieden kwaliteit aan scherpe tarieven en zijn altijd bij u in de buurt.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw poort mogen plaatsen! Offerte