Smeedijzeren poorten

Een smeedijzeren poort straalt luxe uit en vormt een hoogstaand visitekaartje van uw woning. Een poort van smeedijzer kan roesten en het is daarom belangrijk dat deze, voordat ze aan de buitenlucht worden blootgesteld, worden behandeld. Hier zijn verschillende methodes voor, het meest gebruikte is het moffelen. Hierbij wordt de hele poort gecoat met een poedercoating en vervolgens wordt de poort ingebrand in een oven. Zo ontstaat er een harde coating die tegen een stootje kan. De coating is verkrijgbaar in vele kleuren.

sluiting

U hebt ook de keus hoe de sluiting van de poort eruitziet. U kunt hem afwerken met een gewoon slot, maar tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van een automatische poortaandrijving. De poort wordt dan door een mechanisme geopend en gesloten.

Op maat

Onze smeedijzeren poorten maken wij voor u op maat. Op die manier bent u verzekerd van een hek die goed bij de stijl van uw woning past, daarbij zult u een unieke poort hebben die u nergens anders tegenkomt. Ook is het mogelijk om hekwerk te laten plaatsen door ons die mooi op uw poort aansluit.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Onze poorten zijn van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs! We bieden altijd een snelle service en zitten altijd dichtbij. Uiteraard krijgt u een uitstekende garantie op uw poort. Vraag dus nu vrijblijvend een offerte aan!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw poort mogen plaatsen! Offerte